Мурашину кислоту використовують як консервуючий і антибактеріальний агент при заготівлі корму.
Так як мурашина кислота сповільнює процеси гниття і розпаду, сіно і силос, оброблені мурашиною кислотою, довше зберігаються.
Мурашина кислота знайшла широке застосування в протравнім фарбуванні вовни,а ще й для боротьби з паразитами у бджільництві
Використовується метанова кислота і як розчинник в деяких хімічних реакціях, є відбілювачем при дубленні шкіри та ін.
В харчовій промисловості кислота мурашина використовується як консервант,вона уповільнює розвиток патогенної середовища і цвілі в консервованих та квашених овочах.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Інтер-Синтез |
Тип засобу | Кислота Мурашина |
Щільність | 1.200 г/см3 |
Масова частка | 85% |
Марка | "Ч" |
Користувальницькі характеристики | |
Об`єм | 5000 |
Основне призначення засобу | Боротьба з паразитами в бджільництві, уповільнює процеси гниття і розпаду |
Інформація для замовлення
- Ціна: 485 ₴